Preview Mode Links will not work in preview mode

PT på riktigt - Podden

Apr 10, 2018

ÄNTLIGEN!! Efter tekniskt strul mest pga skit bakom tangenterna, semester och dålig wi-fi är nu avsnitt 29 ute för allmänheten. Njuta av två medelålders kvinnors tugg om både sig själva och andra. Det blir som vanligt en salig blandning av intervaller, hiss och diss, mentalt dravel och muffins. Håll till godo!


Mar 25, 2018

Två omotiverade och soltörstande medelålders kvinnor gör sin plikt gentemot mänskligheten och pratar allt från skitmat, Robinson, intervaller, lättkränkthet och depression. En och annan pumpa nämns också. Ja, ni förstår att detta är nåt ni inte vill missa. Avsnitt 28 - håll tillgodo..


Mar 11, 2018

En Robinson Carro med jordaxeln uppstucken mellan höger och vänster skinka och en Lisa som inte vill vara tyst längre. Den senare gör tappra försök att förvandla PT På Riktigt Podden till Skånepodden. Lite ense, lite oense. Mycket skratt och en del kloka saker sagda ändå. Håll till godo!


Feb 25, 2018

En navelskådande fråga, fascination av den egna fulheten samt omvärldsanalys av stora mått. Är hästarna verkligen hemma? Går hissen hela vägen upp? Eller har sockerdetoxen fått med sig all skit ut?


Feb 11, 2018

Carolin träffar vanligt folk och Lisa förkovrar sig. Vad behöver folk i allmänhet inte höra? Hur är det att springa tvärsigenom Iran? Hur många avokades är det egentligen rimligt att peta i sig på årsbasis? Och finns det grader i helvetet av backintervaller? Ja, frågorna är många och Lisa & Carolin är som...